تعریف ریموت خودرو

آموزش تعریف سوئیچ مزدا 3 به صورت دستی

تعریف سوئیچ مزدا 3

در مقاله قبل، به تعریف سوئیچ خودروی پژو ROA پرداختیم. تعریف ریموت در این خودرو با استفاده از دستگاه دیاگ قابل انجام بود؛ اما در برخی خودروها، حتی بدون استفاده از دستگاه دیاگ و به روش های دستی نیز می توان سوئیچ را تعریف نمود. با توجه به مشکلات زیاد کاربران در این زمینه، در این مقاله قصد داریم به آموزش تعریف سوئیچ مزدا 3 بپردازیم. شما به راحتی می توانید این کار را بدون استفاده از هیچ گونه تجهیزاتی انجام داده و سوئیچ خودروی خود را تنظیم نمایید. با ما همراه باشید.

سوئیچ خودرو چیست و چه کاربردهایی دارد؟

معمولاً سوئیچ خودروهای خارجی، تفاوت های زیادی با سوئیچ خودروهای داخلی قدیمی دارد. هر چند سوئیچ خودروها دارای انواع مختلفی است، با این حال تمامی آنها قابلیت کنترل مدار فرمان، سیستم قفل مرکزی و هم چنین سیستم ایموبلایزر را دارند.

کاربرد اصلی سوئیچ خودرو، روشن و خاموش کردن موتور است. محل قرار گرفتن سوئیچ در خودرو ها معمولاً زیر غربیلک فرمان در سمت راست تعبیه شده و روشن و خاموش شدن موتور، با قرار گیری سوئیچ در این جایگاه انجام می شود.

 

کاربردهای سوئیچ خودرو

کاربردهای سوئیچ خودرو

 

حالت های مختلف سوئیچ خودرو

قبل از آموزش تعریف سوئیچ مزدا 3، بد نیست نگاهی به حالت های مختلف سوئیچ ها داشته باشیم. حالت هایی که در تمامی سوئیچ ها یکسان هستند شامل حالت راه اندازی، حالت روشن، حالت قفل و حالت تجهیزات جانبی می شوند.

حالت راه اندازی مربوط به زمانی است که سوئیچ داخل استارتر خودرو قرار گرفته و موتور خودرو در حال کار کردن باشد. در این حالت میل لنگ، شروع به دوران خواهد کرد. پس از این حالت و روشن شدن آن، موتور خودرو نیز با برداشتن دست از روی سوئیچ آغاز به کار می کند.

حالت روشن دیگر حالتی است که در تمامی سوئیچ ها مشترک است. این حالت مربوط به زمانی است که مدارها و سیستم الکتریکی خودرو روشن باشند، اما موتور خاموش باشد. در حالت روشن تمامی سیستم های برقی، نمایشگرهای داشبورد، مدار جرقه زنی و… در حال کار کردن می باشند.

دو حالت دیگر مربوط به حالت قفل و حالت تجهیزات جانبی می شود. در حالت قفل سوئیچ از استارتر خارج شده و موتور نیز خاموش است. هم چنین فرمان قفل بوده و امکان چرخش آن نخواهد بود. حالت تجهیزات جانبی نیز به حالتی گفته می شود که موتور خودرو روشن نبوده اما بتوان از تجهیزات جانبی آن مانند برف پاک کن و… استفاده کرد.

 

حالت های مختلف تمامی سوئیچ ها

حالت های مختلف تمامی سوئیچ ها

 

آموزش تعریف سوئیچ مزدا 3

همان طور که گفته شد، برای تعریف سوئیچ مزدا 3، نیازی به استفاده از دستگاه دیاگ نخواهد بود و می توان به صورت دستی، این عملیات را انجام داد. توجه داشته باشید که ترتیب و زمان بندی عملکردها باید دقیقاً به صورت آموزش زیر باشد تا اختلالی در تعریف سوئیچ مزدا 3، به وجود نیاید. در این بخش قصد داریم 2 روش کلی برای تعریف سوئیچ مزدا 3 به شما معرفی نماییم. برای این کار مطابق با راهنمای زیر عمل نمایید:

  1. برای تعریف سوئیچ مزدا 3، ابتدا درب سمت راننده را باز کرده و بگذارید در تمام مدت انجام فرایند، به صورت باز باقی بماند. پس از باز کردن درب، با استفاده از قفل مرکزی که روی درب راننده تعبیه شده، درب ها یک بار قفل و سپس مجدداً باز نمایید.
  2. سپس سوئیچ خودرو را داخل جایگاه خود قرار داده و در مدت 10 ثانیه، 3 بار آن را باز کرده و ببندید. در مرحله آخر، سوئیچ خودرو باید در حالت بسته باقی بماند.
  3. پس از انجام مرحله قبل، باید درب سمت راننده که باز است را 3 بار بسته و باز کنید و بگذارید تا در مرحله آخر، درب باز بماند. به این شکل کامپیوتر خودرو به صورت کاملاً خودکار قفل درب ها را باز و بسته خواهد کرد.
  4. برای تعریف سوئیچ مزدا 3، باید یکی از دکمه های روی سوئیچ را فشار داده تا کامپیوتر خودرو درب ها را قفل و سپس باز کند. توجه داشته باشید که با انجام مراحل تا این بخش، می توانید حداکثر سه ریموت را برای خودروی خود تعریف نمایید.
  5. در مرحله آخر می بایست سوئیچ خودرو را از جایگاه خود خارج نمایید. با انجام این کار کامپیوتر به صورت اتوماتیک قفل درب ها را بسته و باز می کند و با تمام شدن این کار، تعریف سوئیچ مزدا 3 نیز به پایان رسیده است.

روش دیگری که با استفاده از می توانید عملیات تعریف سوئیچ مزدا 3 را انجام دهید، به این گونه خواهد بود: ابتدا همانند روش قبل درب سمت راننده را باز بگذارید، سپس 3 بار سوئیچ خودرو را از حالت OFF به ON تغییر دهید. پس از انجام این کار برای 3 مرتبه درب سمت راننده را باز و بسته کرده و بگذارید در حالت آخر باز باقی بماند. سپس زمانی که رله قفل مرکزی عمل کرد، دکمه ریموت را برای 2 مرتبه فشار دهید.

توجه داشته باشید مراحل و زمان انجام هر یک از فرایندها در تعریف سوئیچ مزدا 3 از اهمیت بالایی برخوردار است و در غیر این صورت، نمی توان به درستی این عملیات را انجام داد. توجه داشته باشید که در اغلب موارد، هر دو روش برای تعریف سوئیچ خودروی مزدا 2 نیز صدق می کند. هم چنین به این نکته دقت داشته باشید که در صورت فعال بودن آنتی اسکن خودرو، تعریف سوئیچ انجام نخواهد شد.

 

تعریف سوئیچ مزدا 3 به صورت دستی

تعریف سوئیچ مزدا 3 به صورت دستی

 

جمع بندی

با توجه به سؤالات زیاد کاربران در زمینه تعریف سوئیچ، در این مقاله تصمیم گرفتیم به تعریف سوئیچ مزدا 3 بپردازیم. این فرایند کاملاً به صورت دستی انجام شده و نیازی به استفاده از دستگاه های جانبی مانند دستگاه دیاگ نخواهد بود. هم چنین با انجام این مراحل، می توانید ریموت خودروی مزدا 2 را نیز تعریف نمایید. در صورتی که قصد دریافت مشاوره و راهنمایی های بیشتر در این زمینه را دارید، با مجموعه ما در تماس باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *